Hirdetés

Nagy Feró Azahriahról: “Alig várom, hogy hazajöjjön és felhívjam…”

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A 45 éves Beatrice frontembere az ATV #Bochkor című műsorában határozott véleményének adott hangot Azahriah és a kritikusai kapcsán is.

Elfogadta Bochkor Gábor meghívását Nagy Feró, aki néhány hét múlva a 45 éves Beatricével koncertezik a fővárosban. A retro rocksztár ugyanakkor már a műsor elején leszögezte, az MVM Dome nem az ő döntése volt. “23 ezer ember fér oda be. Hát, nálunk ha lesznek 10 ezren, akkor összetesszük a kezünket. Ezt tudomásul kell venni” - kezdte Feró, majd szinte kérdés nélkül, önként hívta fel a figyelmet, a zenei világ is változik. “A popzenében most rendszerváltozás van, mert az Isaura,…, vagy hogy hívják?” - folytatta Feró viccelődve, ismét megemlítve Azahriah-t és a három teltházas Puskás Aréna koncertjét.

“Alig várom, hogy hazajöjjön és felhívjam, és mondjam neki: “küldjél át a mi bulinkra 10 ezer embert!”” - folytatta a rocklegenda, majd határozottan elmondta, elismeri a fiatal konkurenciát. Sőt, azt sem hallgatta el, mit gondolt az Azahriah-t nyilvánosan kritizálókról. 

“Én úgy látom, hogy a tehetségtelen emberek féltékenyek erre a dologra” - így Feró, amire kis zúgolódás lett a stúdióban, így határozottabban folytatta: “Tehetségtelen. Az. Nyugodtan mondjuk ki! És jön egy kis csávó és egyszer csak 21 évesen, és ne felejtsük el, zenél, egy kicsit zongorázik, egy kicsit gitározik, és ért a zenéhez…”

Hogy mióta érzi magát retro sztárnak, hogy miért nem aggódik a jövője miatt és milyen lesz a Beatrice jubileumi koncertje? Nagy Feró ezekről is őszintén mesél majd az ATV #Bochkor című műsorban vasárnap este a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés