Hirdetés

Friss részletek derültek ki a sajóbábonyi halálos munkahelyi balesetről

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, meghalt egy dolgozó a munkahelyén, munkavégzés közben egy sajóbábonyi üzemben.

A balesettel kapcsolatban a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreference annyit árult el, hogy a baleset csütörtökön történt és büntetőeljárás indult ismeretlen tettessel szemben, halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt.

Most azonban újabb részletek láttak napvilágot a szörnyű tragédiával kapcsolatban. A hírek szerint egy 39 éves helyi férfi az áldozat, aki vélhetően olyan vegyi anyagot lélegzett be, amelyet nem lett volna szabad.

Jelenleg az adatok, információk gyűjtése van folyamatban, tanúkat hallgatnak meg, szakértőket vonnak be, hogy megállapítást nyerjen, pontosan mi okozta a férfi halálát és ezért terhel-e valakit felelősség.

A vármegyei hírlap információi szerint nem a mostani eset volt az első halálos baleset az üzemben, ugyanis tavaly január 25-én, azaz szinte napra pontosan hasonló tragédia történt, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal munkavédelmi hatósága a társhatóságokkal közösen vizsgált.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés