Hirdetés

(18+) Döbbenetes, amit ez a testvérpár művelt: apjuk mumifikálódott holttestével együtt éltek

Nap Híre portré Nap Híre

A férfi munkáltatója értesítette a rendőrséget, miután hetek óta nem járt be dolgozni.

A napokban bíróság elé állítottak egy férfit, aki műanyag fóliába tekerte meghalt édesapját a szlovákiai Homonnán, majd testvérével 32 napon keresztül együtt élt vele egy lakásban - írja a Paraméter.

Információk szerint tavaly, az elhunyt egyik fia, Pavol azt állította, hogy bepánikolt, amikor meglátta, hogy apja meghalt, tettével pedig csak öccsét, Jánt akarta megóvni egy újabb traumától, mivel nem sokkal korábban veszítették el édesanyjukat és nagymamájukat.

Az esetre úgy derült fény, hogy a férfi egy ideje már nem járt dolgozni, ezért a cég kérésére a rendőrök kimentek a lakáshoz megnézni, hogy minden rendben van-e. A hatóságokat a férfi egyik fia engedte be, akik a nappaliban bukkantak rá a mumifikálódott holttestre, amit műanyag fóliába csomagoltak és egy ragasztószalaggal ragasztottak le.

A testvérpár 32 napon át élt együtt a halott apjukkal, Ján azonban azt állította, nem vette észre, hogy apjával gond lehet, mivel sokat betegeskedett, fia pedig nem akarta zavarni.

Pavolt és Jánt őrizetbe vették és gyilkosság, valamint csalás miatt indítottak ellenük eljárást. A nyomozók azonban a vizsgálatok során kizárták az idegenkezűséget és a csalást is, mivel Pavol csak egyszer vette fel apja nyugdíját, amikor szükségük volt pénzre.

Pavolt végül hullagyalázással gyanúsították meg, amit beismert, de az ügyésszel kötött vádalku miatt 12 hónapra felfüggesztett 6 hónapos szabadságvesztésre ítélték.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés