Hirdetés

Három óra alatt három motoros baleset: horror, ami a magyar utakon történik

Nap Híre portré Nap Híre

Vasárnap szűk három óra alatt három olyan balesetről is beszámolt a katasztrófavédelem a honlapján, amelyben motoros is érintett volt. 

Csém régiójában, a 13-as főút 10-es kilométerszelvényénél ütközött össze egy személyautó és egy motoros vasárnap délután. A balesethez riasztott nagyigmándi önkormányzati és komáromi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. A baleset helyszínére a társhatóságok is kiérkeztek. Előtte Heves és Tenk között ütközött egy motoros és egy autós, a 31-es főút 117-es kilométerszelvényénél, az Átány felé vezető elágazásnál. A balesethez riasztott hevesi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A baleset következtében olaj folyt az úttestre, ezért értesítették a közútkezelő munkatársait is.

Fél 4 előtt néhány perccel két motoros karambolozott Érsekcsanádon, az 51-es főút 152-es kilométerszelvényénél. A bajai hivatásos tűzoltók vonultak ki a műszaki mentéshez. A baleset következtében üzemanyag folyt az úttestre, ezért ide is kihívták a közútkezelő munkatársait. A főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés