Hirdetés

Drámai hírek jöttek Molnár Piroskáról

Nap Híre portré Nap Híre

Nem tervez már több filmben szerepelni, mint mondja, elfáradt.

A Nemzet Színésze a Blikknek elmondta, jelenleg nyolc darabban játszik, de már nem lesz több premiere, és biztos benne, hogy filmet sem forgat már. Tavaly készült el Csendes éj címen az a film, amelyben egykori tanítványával, Vilmányi Benett-tel ketten játszanak, ezt hamarosan láthatja majd a közönség a mozikban. 

A színházaknak, Tháliának, a Rózsavölgyi Szalonnak, az Orlai Produkciónak egyszerűen nem mondhatom, hogy köszönöm, elég volt, elfáradtam

– magyarázta a színésznő, aki mint mondja, még úgy szocializálódott, hogy amit az ember elvállal, azt mindenképpen teljesíti, nem hagyja abba.

Nem mondhatom a rendezőnek, a kollégának, a közönségnek, hogy már nem bírom. Pedig ez az igazság. Túl vagyok egy térd- és egy szívműtéten, beépített pace­maker segíti az életemet, már nincs hova és miért ugrálnom, bizonyítanom. Azt korábban is mondtam, és ehhez tartom magam most is: bármennyire nehéz már színésznek lennem, miattam darab soha nem maradt és nem is marad el. Hacsak nem haldoklom

- fogalmazott, hozzátéve: ha minden jól alakul, fogadott unokájával, Gergővel a nyáron Horvátországba utaznak majd, ellátogatnak egy apró üdülőfaluba, ahol a színésznő annak idején, fiatalabb korában számtalan alkalommal megfordult már.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés