Hirdetés

Nincs visszaút, Molnár Gusztáv házasságának hivatalosan is vége

Garai Kitti portré Garai Kitti

A színész Skype-on keresztül vált el feleségétől.

Mint azt lapunk is megírta, Molnár Gusztáv színész az alkoholproblémái miatt került elvonóra még tavaly. Feleségével már korábban szétmentek, azonban hivatalosan eddig még nem váltak el. 

Blikk azonban most megtudta, hogy Molnár Gusztáv házassága már hivatalosan is véget ért, Viviennel személyes találkozás nélkül, Skype-on keresztül intézték a procedúrát. A bontóperről a színész volt felesége ugyan nem kívánt nyilatkozni, de nem cáfolta az értesülést.

Korábban Vivien úgy nyilatkozott egyébként, hogy ha minden jól megy, akkor még a nyár előtt megtörténik a válóperes tárgyalás. "Vegyes érzések dúlnak bennem, és igen, ebben sok szomorúság is van. Mert nem úgy fut neki az ember egy házasságnak, hogy válás lesz a vége. Ám az is igaz, hogy a végsőkig kitartottam, miközben olyan lelki sebek keletkeztek rajtam és a kisfiamon, amiket egy életen át hordozunk. Mint mindenből, ebből is sokat tanultam, feltétel nélküli elfogadást, türelmet, támogatást. Azt persze, nem gondoltam, hogy mindezt ilyen áron tanulom majd meg, de ma már, ha szembejön velem egy láthatóan alkoholista ember, az az első, ami eszembe jut, hogy vajon mi vezethette őt idáig. És aztán eszembe jut a családja is, hogy milyen végtelen szomorúság lehet így látni a szerettüket" - mondta korábban. 

Vivien nem szeretne egyébként többet beszélni a volt férjével. "Azt gondolom, ha egyszer Guszti le is akarna ülni velem, hogy átbeszéljük a múltat, nem lenne miről beszélgetnünk, ő ugyanis a nagy részére nem emlékszik annak, ami történt. A fájdalomra sem, amit okozott nekem és a kisfiamnak. Én pedig már nem szívesen tépném fel a régi sebeket" - szögezte le. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés