Hirdetés

Egyre több tragikus részlet lát napvilágot: rengetegszer hívott rendőrt a volt párja Molnár Gusztávra

Nap Híre portré Nap Híre

Molnár Gusztáv több mint 250 napot töltött elvonón alkoholfüggősége miatt, majd tavasszal úgy tűnt, hogy egészen új életet kezdett: fél évvel a kezelések után rátalált a szerelem és újra belevágott a munkába is.

"Nyilván az elmúlt 3 év egy pokol volt, így most egyfajta megnyugvásra vágyom, hogy hétköznapi életet éljek, ezért hatalmas öröm számomra, hogy főzhetek a kedvesemnek, hogy együtt társasozunk, hogy a szó legjobb értelmében nyugodt életet élünk. Nem titok, az utóbbi években a karácsonyt is egyedül töltöttem, ezért most azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy egy nagyobb lakásba költözünk és az ünnepeket már ott töltjük” – nyilatkozta akkor a súlyos alkoholfüggőségével leszámoló színész, aki először idén januárban beszélt először új párjáról.

„Belépett valaki az életembe, aki visszaadta a szerelembe vetett hitemet” – mesélte a kedveséről. Akkor azt is elmondta, hogy barátságként indult a kapcsolatuk, ám egy idő után szerelembe fordult át. Augusztus közepén azonban kiderült, hogy a kapcsolat véget ért, már nem alkotnak egy párt Mucsi Dorinával.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, augusztus 28-án döbbenetes állapotban lehetett látni a színészt, ahogy ittasnak tűnő állapotban, a Corvin-negyedben, egy kuka mellett, a földön fekve aludt. Közben az is kiderült, hogy legalább egy tucatszor hívta már rá a rendőrséget a volt párja – írja a nlc.hu a Blikk alapján. A volt barátnő egy ismerőse szerint a színész nem akarja elfogadni, hgy elvesztette azt az egy dolgot, ami értelmet adott az életének, és ezért konkrétan zaklatni kezdte az exét. 

Dorina a Blikknek nem kívánt nyilatkozni, ám az ismerőse elmondta, a barátok aggódnak a hölgyért, mivel a szakításuk óta Gusztáv többször megjelent a lakásánál és számos alkalommal kellett kihívni a rendőröket. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés