Hirdetés

Megdöbbentő titkot árul el Molnár Csilla kapcsán Hajas Laci - Szívszorító látni a közös képüket

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Újra szépségkirálynőt választ az ország, napokon belül kiderül, ki lesz Hacsi Boglárka utódja. A zsűriben ezúttal is ott van az a Hajas László, aki 39 évvel ezelőtt a 16 évesen királynővé koronázott Molnár Csilla frizuráját is elkészíthette. A Naphire.hu-nak felidézte az emlékeit a tragikus hirtelenséggel elhunyt királynőről.

Egy balatonfüredi hotelbe költöztek a Magyarország Szépe verseny döntős lányai, ahol szerdán délután az is kiderült, ki az az öt lány, akinek véget ér az idei megmérettetés. Az álversenyek győztesei automatikusan a június 23-i döntőbe kvalifikálták magukat, míg az összetettben legrosszabbul teljesítő öt lánytól elbúcsúztak a verseny szervezői. A zsűrinek idén is tagja Hajas Laci sztárfodrász, aki a Naphire.hu kérdésére elmondta, idén is az legfontosabb szempont a hajak tekintetében, hogy ápolt legyen. “A döntős lányok kapcsán összeülünk majd és megbeszéljük, hogy kinek kellene színt változtatni, kinek kell felfrissíteni a hajszínét. Ugyanez volt Hacsi Bogival is, amikor kiment a világdöntőre, akkor átalakítottam egy picit a fazonját, az egyik kolleganőm meg a színét, és azóta is imádja” – mondta a sztárfodrász, aki szerint sokan azt hiszik, hogy a nőiesség jelképe a hosszú haj. “Én már láttam nagyon nőies nőt rövid hajjal is, tehát ez szerintem egyénfüggő” – tette hozzá.

Ugyanakkor azt sem felejthetjük el: Hajas Laci volt az, aki 1985-ben levágta annak a 16 éves fonyódi lánynak a haját, aki végül megnyerte az 50 év után visszatérő versenyt. Molnár Csilla alig 9 hónappal később öngyilkos lett. “Ami így nagyon megmaradt bennem, hogy nagyon cuki lány volt és nagyon jó volt a haja, jó volt vele dolgozni. Bájos volt, kedves volt és valahogy már az első pillanatban lehetett érezni, hogy esélyes. Amikor a haját csináltam, az összes kamera forogni kezdett” – mondta a Naphire.hu-nak Hajas Laci, majd azt is hozzátette: neki más miatt is emlékezetes ez a verseny. “Az élet iróniája, hogy utána mi három évig együtt éltünk Kruppa Judittal. És mindig nevetett azon, hogy “haha, én voltam az egyetlen, aki nem ment akkor hozzád fodrászhoz”. De a sors valahogy összehozott minket” – tette hozzá a fodrász, akit elmondása szerint letaglózott Molnár Csilla halálhíre.

“Abszolút megdöbbentett, én nagyon boldognak láttam, és utána nagyon sok helyen meg is jelent ilyen jótékonysági eseményeken, így felfoghatatlan volt a számomra, hogyan tehette ezt meg” – utalt a királynő öngyilkosságára Hajas, akit azóta is megdöbbent minden hasonló tragédia. “Nemrég egy volt fodrászommal történt egy ilyen eset, úgyhogy ezek nagyon szomorú események” – fogalmazott. A Magyarország Szépe versenyről szerdán végül Bujdosó Virág, Erdélyi Eszter, Ménes Sára, Szilágyi Maja és Tóth Rikker Fanni búcsúzott el, így kialakult a döntő 16-os mezőnye.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés