Hirdetés

Hatalmas a felháborodás: egy zavarodott férfi terrorizálja Miskolc lakóit

Nap Híre portré Nap Híre

Autókat dobált és gyerekeket próbált meg felrúgni egy zavarodott férfi Borsodban. A Miskolcon élők szerint a férfi már korábban is problémát jelentett a városban.

Hatalmas a felháborodás Miskolcon. Egy férfi ugyanis rettegésben tartja az egész várost. A helyiek szerint nem ez az első eset. hogy a férfi kábítószer hatására őrjöng a belvárosban. Sokan féltik a gyermekeiket, ugyanis korábban a férfi gyerekekre is rátámadt. A szóban forgó férfira állítólag többen is kihívták a rendőröket, ám ez sem akadályozta meg őt a randalírozásban – írja a Bors

A lap szerint felrobbant az internet, miután egy felhasználó a Miskolc és én nevű Facebook csoportban posztolta, hogy mit tapasztalt szeptember 9-én éjszaka Miskolc belvárosában. Egy bedrogozott férfi több autót is megdobált, illetve gyerekeket próbált meg bántalmazni. A férfi egyáltalán nem ismeretlen a helyiek számára, ugyanis már korábban is fejfájást okozott az ott élőknek.

"Vakon dobálta a kocsikat és mindenkiben a sárkányt látta. Reggel 7 óta ezt csinálja, még a rendőröket is kihívták, akik beszéltek vele, majd elmentek. Gyerekeket akart rugdosni. Bár már három férfivel meggyűlt a baja, a férfi mégis visszatért" – írta az egyik csoporttag.

A poszt alatt rengeteg komment gyülekezett, akik mind hasonló élményekről számoltak be. "Én is hívtam a rendőrséget dél körül, akkor épp egy hegyes hosszú bottal hadonászott az Avar úti gyógyszertár előtt, az emberek között." – írta egy kommentelő.Több helyi is arról számolt be, hogy minden este ott ólálkodik és már mindenki retteg a zavarodott férfitól. A férfi állítólag alig állt már a lábán, a villamos is majdnem elgázolta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés