Hirdetés

Mise közben 40 döbbent kisgyerek nézte, hogy megtámadták az óvónénit

 portré

A Borsod megyei Ginicsen mise közben támadt rá egy szülő az óvónénire, amit 40 ovis gyerek végignézett. A megbotránkoztató eset azzal kezdődött, hogy az egyik kisfiú rosszul lett az oviban, az édesanyját értesítették, hogy menjen érte. Az anya az  ovihoz rohant, az üvegajtónál azt kérték, hogy kint várjon. De az ingerült szülőnek nem volt türelme hozzá.

Ráfeküdt a csengőre, majd a párjával dörömbölt az ajtón. Amikor kinyitották az ajtót, kiabáltak, fenyegették az óvónőt, az anya rá is támadt. Végül egy dajka kivitte a gyereket, így a szülők abba hagyták a dulakodást. Az óvónőt nagyon megviselte az eset, azóta is retteg. Az eset után azonnal feljelentést tett a rendőrségen.

"Mondtam, nem várok semmit, hol a gyerekem, mi van vele? Többször nyomtam a csengőt, kopogtattam, de nem nyitottak ajtót. Ahogy fogta a kilincset, megfogtam a csuklóját, igaz, erősebben, mert ideges voltam, hogy mi van a gyerekemmel - nyilatkozta felháborodottan az anya a Tényeknek.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy ellen elkövetett erőszak miatt nyomoz. Ha bebizonyosodik a szülők bűnössége, évekre is börtönbe kerülhetnek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés