Hirdetés

Mindent megváltoztathat a nyilvánosságra került felvétel: mégsem ússza meg a lövöldözést Alec Baldwin?

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A színész éppen egy westernt forgatott Új-Mexikóban, amikor egy jelenet közben lelőtte egyik operatőrét, Halyna Hutchinst. Az ügy már két éve húzódik, eddig úgy tűnt, Baldwin ellen ejtették a vádakat, és az operatór családjával is elsimította a dolgokat, ám most fordulat jöhet.

Ahogy a Naphire.hu is beszámolt róla korábban, Alec Baldwin 2021 októberében a Rust című film forgatásán lelőtt egy operatőrnőt. Azóta egyre több részlet kerül nyilvánosságra a tragikus napról, a színész pedig tavaly ősszel megegyezett az elhunyt Halyna Hutchins családjával. 

Most egy újabb videó látott napvilágot, amelyen Baldwint láthatjuk, amint éppen a gyilkos fegyverrel lövöldözik a forgatáson, alig néhány nappal a tragikus baleset előtt. De ez még nem minden: a felvételen a színész éppen a stábnak magyaráz a biztonságról - közli a CNN

"Várjatok egy pillanatot, jobbra fogok lőni, nem akarsz a kamera másik oldalára állni? Nem akarok feléd lőni" - kérdezi Baldwin vélhetően az egyik stábtagtól. Az NBC videóján látszik a pillanat:

A gondatlanságból elkövetett emberölés vádját hónapokkal ezelőtt ejtették a színész ellen, de Új-Mexikóban az esküdtszék hamarosan újra benyújtja azt. Az ügyészek között egyelőre nincs egyetértés abban, hogy ha Baldwin ennyire elővigyázatos volt a nyilvánosságra hozott felvételen, még akkor is, ha tudta, hogy a fegyver nem éles, miért nem járt el így a tragikus jelenet forgatása alatt. 

A védelem viszont éppen azzal érvelhet, hogy a felvétel alapján Baldwin milyen elővigyázatos volt a felvételek alatt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés