Hirdetés

Sokkoló pillanatok az RTL-en: élő adásban ütötték ki Varga Ádámot

Nap Híre portré Nap Híre

Vasárnap este visszatért a Sztárbox az RTL képernyőjére. Az új évad első adása nagy izgalmat tartogatott, volt kiütés és feladás is. 

A Sztárbox új évadának első adásában Varga Ádám és Miller Dávid a férfi könnyűsúly kategóriájában csaptak össze. Az biztos, hogy a legsokkolóbb és legrémisztőbb pillanatokat ezen a meccsen élhették át a nézők, ugyanis Varga Ádám nem figyelt eléggé a védekezésére, amit Miller Dávid a második menetben kihasznált és kiütötte a színészt. 

Ezután Nemazalány és Hódi Pamela a női könnyűsúly kategóriájában csaptak össze. Bár nagyon keményen küzdöttek mindketten, a negyedik menetre az énekesnő ereje elfogyott és feladta a mérkőzést, ezzel pedig Pamela bejutott a szuperdöntőbe - számol be az RTL

Az első estén Noszály Sándor és Pribelszki Norbert léptek utoljára a ringbe a nehézsúlyú kategóriában. Ahogy arról korábban a naphire.hu is beszámolt, Noszály eredetileg Henry Kettnerrel küzdött volna meg, ő azonban megsérült, így nem tudta vállalni a szereplést. Helyette Pribelszki Norbi kapott lehetőséget, ám végül egyhangú pontozással Noszály Sándor nyerte a találkozót.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés