Hirdetés

Milák Kristóf kihagyja a párizsi olimpiát? A saját csapatával sem utazott el Franciaországba

Nap Híre portré Nap Híre

Milák Kristóf saját csapata is elindult Párizsba, az úszó azonban most tartott velük. 

Az Index és a Nemzeti Sport információja szerint az előzetes terveknek megfelelően Milák Kristóf július 25-én, csütörtökön utazott volna el a párizsi olimpiára saját csapatával, a Virth Balázs edző által irányított különítménnyel. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó azonban csütörtök délelőtt nem jelent meg a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren.

„Újabb csapatunk indult Párizsba, az olimpiára” – adta hírül közösségi oldalán a Magyar Úszószövetség csütörtök reggel.A képen Virth Balázs csapata látható, többek között Kapás Boglárka és férje, Telegdy Ádám, valamint Márton Richárd is felszállt a francia fővárosba tartó repülőre.

Milák Kristóf viszont csütörtökön nem jelent meg a repülőtéren, az index szerint azonban Virth Balázs tegnap még abban a hiszemben volt, hogy a Honvéd kiválósága velük együtt utazik ki az olimpiára. A magyar úszóválogatott egy része szerdán utazott el Párizsba, Milák azonban akkor sem tartott a többiekkel. A Nemzeti Sport pedig arról írt, hogy Milák nem nagyon komminiklt a csapattársaival és az edzőjével sem. Az Index szerint Milák ennek ellenére nem hagyja ki a versenyt, és hétvégén utazik a többiek után. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés