Hirdetés

Miklósa Erika váratlan bejelentést tett: erre senki nem számított

Nap Híre portré Nap Híre

Miklósa Erika saját bevallása szerint állt már annyit a színpadon, hogy ez már semennyire se vonzza, helyette inkább a tudása átadására koncentrálna. 

Miklósa Erika a The Voice előző évadában coachként egyengette a versenyzők útját, ez ráadásul annyira jól is sikerült, hogy az ő versenyzője nyerte meg a versenyt. Az opera-énekesnő annyira élvezte a tanár szerepet, hogy komolyabb tervezésbe is fogott ezt illetően – írja a Blikk

"Egy új szakasz kezdődött az életemben tavaly, a tanítás és a mentorálás felé kacsintottam, de kacsingatok tulajdonképpen már évek óta. Most pedig már kirajzolódni látszik, hogy ez az életutam. Ha lehet ilyet mondani, az ember egészségesen akar majd egyszer elbúcsúzni a színpadtól, és ez egy nagyon jó jövőkép lehet. Illetve jelen már. A tapasztalatátadás" – fogalmazott. 

"Azt gondolom, hogy fontos, hogy az ember szolgálatára legyen a jövő generációjának. A fiataloké a jövő. És ebben oroszlánrésze van azoknak, nekünk, akik nagyon sok tapasztalatot szereztek. Úgy gondolom, hogy nagyon nagy szükség van ma ránk. Szerintem a fiatalok el vannak bizonytalanodva, kell nekik az útmutatás, az irányba helyezés. Én abszolút ennek a szolgálatában vagyok és leszek" – folytatta. 

"Nem búcsúzkodom, de szerintem, ha egészségesen gondolkodik valaki, akkor nem hiszi azt, hogy ő örökké a színpadon fog létezni. Én szeretnék úgy megmaradni a színpadon emlékként, akire jó volt ránézni, akit jó volt hallgatni. És hát… 35 évig annyit voltam színpadon, hogy én már nem erre vágyom. Az a vágyam, vagyis úgy látom magam a jövőben, hogy fiatalokkal vagyok körülvéve, dolgozunk, ütjük a vasat... És nagyon tetszik ez a kép" – részletezte a Borsnak. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés