Hirdetés

RTL-es szereplése miatt megvált az MTVA Miklósa Erikától

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Közel tíz évig volt a közszolgálati televízió sztárja a világhírű operaénekesnő.

Miklósa Erikaát a közelmúltban az RTL megkereste, hogy zsűriként részt venne-e az induló The Voice tehetségkutatú műsorban, amire igent mondott. Azonban ez miatt az MTVA a közelmúltben megvlt a sztárjától, éppen aközben, hogy már forgott a műsorának a legújabb évada.

A Blikk beszámolója szerint Miklósa 2014 óta volt a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató verseny zsűrielnöke volt, valamint az MTVA számos más show-műsorában is szerepelt az elmúlt években, azonban ennek most vége az RTL-es szereplése miatt.

Abbamaradt a forgatás, pedig még nem készült el az összes tervezett rész

- mondta a lapnak egy névtelen informátor, aki nem érti, hogy mi történhetett, hiszen nagyon szerették a közmédiánál az énekesnőt, sőt a benfenntes szerint maga az énekesnő is meglepődött a döntésen.

Miklósa Erika Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekesnő, egyben a közmédia által alapított Dohnányi Ernő-díj kitüntetettje a szerződése szerinti műsorvezetői feladatait maradéktalanul teljesítette a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap által készített produkciókban. Ezért a közmédia köszönetét fejezi ki a Művésznőnek eddigi munkáiért. Tekintettel arra, hogy Művésznő egy másik televíziós csatornánál vállalt műsorvezetői feladatot, ezért egyelőre közös produkciót nem tervezünk. Vendégként azonban természetesen a továbbiakban is örömmel látjuk műsorainkban

- közölte az MTVA sajtóosztálya. Miklósa Erika azonban csak szűkszavúan reagált a hírre, és úgy fogalmazott, hogy "az MTVA hivatott hivatalosan válaszolni a döntése kapcsán. Fantasztikus szerkesztők, kollégák vannak a köztelevízióban, biztosan dolgozunk még együtt a jövőben".

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés