Hirdetés

Elképesztő Michael Schumacher legújabb fotója, ami előkerült

Garai Kitti portré Garai Kitti

Kilenc éve már, hogy síbaleset szenvedett minden idők egyik legnagyobb Forma-1-es pilótája. Michael Schumacher állapota körül azóta is nagy a titkolózás, a család teljes hírzárlatot rendelt el, csak ők és a legközelebbi barátok tudják az igazságot.

Ennek ellenére a Forma-1-es pilóta iránt még mindig hatalmas az érdeklődés, rengetegen aggódnak érte. Bár a jelenéről sokat nem tudni, a múltjáról aronban még mindig derülnek ki újdonságok. Most például napvilágot látott egy olyan fotó a pilótáról, amit ezelőtt talán még sosem láthattunk.

A brit Sun című lap hozta nyilvánosságra azt a fotót, amelyen Michael Schumacher, a legenda lánya és az akkor még kisgyermek Max Verstappen látható - szúrta ki a Bors. Mint kiderült, a Schumacher-család és Max Verstappen családja már évtizedek óta jó kapcsolatot ápol egymással.

Az eddig nem látott fénykép egyébként feltehetőleg a 90-es években készülhetett, és a Netflixen megjelent Formula 1: Hajsza a túlélésért új évadában volt látható először. 

"Amikor kicsik voltunk, a két család együtt járt el nyaralni. Ezek az emlékek örökké megmaradnak bennem. (...) Az, hogy mindketten az F1-ben szerepelhetünk, az csodálatos. Michaelnek is, ő egy nagyon büszke apuka" – mondta Max a fotó kapcsán.

A képet ide kattintva tudják megnézni. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés