Hirdetés

Meztelen futófantom jár a Hármas-határhegynél, feljelentést tettek a helyiek

Nap Híre portré Nap Híre

Kutyasétáltatás közben találkozott egy személy azzal a férfival, aki a ruháitól megszabadulva, pusztán egy pár futócipőben sportolt a Hármashatár-hegyen.

Napok óta lázban tartja az embereket a hármashatár-hegyi meztelen futó - írja a Bors. A lapnak nyilatkozó szemtanú szerint a perverz fantom a Hármashatár-hegyen, a vitorlázó repülőtéren "sportolt". A férfi ellen feljelentést tettek a rendőrségen. 

"Kora délután kutyasétáltatás közben lettem figyelmes a teljesen meztelen futó férfira. A cipőjén és az óráján kívül semmit nem viselt, a kezében se vitte a ruháját, hátizsák se volt nála. A kutyával a domb déli lejtőjén ereszkedtünk le, ott jött velünk szembe. Amikor meglátott minket, lett volna lehetősége a nyugati lejtőnél jobbra vagy balra kanyarodni, mégsem tette. Egyenesen jött felénk, fel a dombon" - részletezte a szemtanú, aki azt is elárulta: a férfi körülbelül az ötvenes éveiben járhat, őszes hajú, vékonyabb testalkatú.

A rendőrség tájékoztatása szerint az ügy tisztázása jelenleg is folyamatban van.

A naphire.hu a nyár elején számolt be arról, hogy a sz*pófantom és a f*sófantom után több magyar településen is megjelent a pucér futófantom, aki meztelenül tartja edzéseit. Akkor egy fiatal férfi sokkolta le Kóka, Tápiószecső és Sülysáp települések lakóit azzal, hogy ruha nélkül sportolt. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés