Hirdetés

Mezítláb és pizsamában karambolozott egy négyéves kisfiú

 portré

Egy 4 éves kisfiú kora reggel beült az anyja autójába, és azonnal nekiment két másiknak. Ám úgy, ahogy volt, mezítláb és pizsamában, elszaladt.

Kicsit odébb egy sofőr vette észre a riadt gyereket, gondoskodott róla, és hívta a rendőrséget. Mivel nem derült ki azonnal, hogy a fiú mit csinált, és honnan jött, a rendőrök bevitték a rendőrségre, és forró kakaót adtak neki.

Nem sokkal ezután érkezett a bejelentés a balesetről, és az azonosítható vétkes autóról. Amikor felhívták az anyát, akkor derült ki, a szökött gyerek az ő fia. Miközben a mama a fiával beszélt telefonon, a rendőrök látták, hogy a kezével kormánymozdulatokat végez, és ütközést szimulál. Ekkor fogtak gyanút.

A baleset helyszínén megkérték a négyévest, mutassa meg, hogyan vezette az autót. A gyereknek sikerült kulccsal kinyitnia, elindítania, majd működtetnie a kuplungot és a gázt - írja a krone.at

Mint kiderült, az utrechti kisfiú reggel felébredt, és amikor az apja munkába indult, úgy döntött, hogy ő is autóval utazik, elköti az anyja kocsiját. Új Max Verstappent fedeztek fel – áll a rendőrségi jelentésben, utalva a holland Forma-1-es versenyzőre.

Police Utrecht Nord
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés