Hirdetés

Mészáros Lőrincről tett rendkívüli bejelentést a Puskás Akadémia

Nap Híre portré Nap Híre

A klub közlése szerint a milliárdos üzletember, aki egyben a Puskás Akadémia elnöke is, elhagyta az országot. Kiderült az is, hogy miért.

"Klubunk elnöke, Mészáros Lőrinc a helyszínen tekinti meg férfi NB I-es csapatunk utolsó spanyolországi felkészülési mérkőzését"

- olvasható a Puskás Akadémia közösségi oldalán megosztott bejegyzésben, ami mellé egy fotót is mellékeltek, ami szerint Mészáros már a helyszínen is van: pontosabban a spanyolországi Marbellán tartózkodik, ahol a csapat az utolsó felkészülési mérkőzését játszotta nemrég, aminek az eredménye 2-0 lett. Egy másik posztban kiemelték azt is, hogy "Több lehetőségünk is volt az első játékrészben, Komáromi György kétszer is telibe trafálta a kapufát, gólt azonban nem sikerült szereznünk a téli felkészülés utolsó edzőmeccsén".

A Puskás Akadémia csapata január 14–26 között tartja edzőtáborát Spanyolországban. Az első felkészülési meccsen 3-3-as döntetlent játszottak a dán Aarhus ellen, majd 2-0-ra megverték a kanadai Vancouver Whitecaps csapatát. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés