Hirdetés

Titokban új funkciót vezettek be a Messengeren: hamarosan mindenkinél megjelenik

Nap Híre portré Nap Híre

A WhatsApp után a Messengerre is megérkezett a Közösségek nevű funkciót. A Meta bejelentés nélkül, csendben vezette be az új funkciót.

A Meta a TechCrunch számára erősítette meg az újdonság érkezését. A Közösségek a szervezeteket, iskolákat és más privát csoportokat hivatott segíteni a szervezettebb kommunikációban, de függetlenül a hagyományos csoportoktól - írja a HVG

A funkcióval egy dedikált téren folyhat a kisebb közösségek kommunikációja, a közösség pedig legfeljebb 5000 fős lehet majd. Fontos különbség a hagyományos csoportokkal szemben, hogy a közösségekben az adminisztrátoroké, vagy az általuk megjelölt személyeké a végső szó számos témában, így szorítva szervezett keretek közé a diskurzust. A közösségek nyilvánosak, bárki rákereshet egyre, és láthatja annak tartalmát, akkor is, ha nem tagja annak.

Az újdonsággal meghatározott célokra, feladatokra lehet közösségeket létrehozni. Rövidesen mindenkinél megjelenik a funkció a Messengerben, melynek minden részlete az alábbi oldalon ismerhető meg.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés