Hirdetés

Súlyos mérgezés a Pest megyei iskolában: maró folyadékot ivott két kisfiú, mentővel szállították őket kórházba

Nap Híre portré Nap Híre

A két kisfiú az általános iskola által szervezett papírgyűjtés közben talált egy üdítős palackot, amibe lúgos folyadék volt és beleittak.

Maró folyadékot ihatott két negyedikes fiú kedden a Pest vármegyei Péteriben, kórházba kellett őket vinni - derül ki az RTL Híradó riportjából. A csatorna szerint a negyedikes fiúk papírgyűjtés közben találták meg a környéken a jegesteának tűnő palackot, amiben úgy tudni, lúgos folyadék volt. A folyadékba mindketten beleittak, ezután lettek rosszul, egyikük hányt is.

Az iskola igazgatója nyilatkozni nem akart, de azt elárulta, hogy a palackot az iskola területén kívül találták a fiúk.  Az RTL úgy tudja, egyikük többet ivott belőle, a másik épp csak egy keveset. Mentőt hívtak hozzájuk. Mindketten a budapesti Heim Pál Gyermekkórházba kerültek, most is itt ápolják őket és a hírek szerint legalább egy hétig kell maradniuk. 

Az iskolában szerdán nyomozók jártak, hogy kiderítsék, mi történt pontosan. A rendőrség tájékoztatása szerint foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoznak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés