Hirdetés

Rendkívüli hír: háborúpárti KDNP-sek buktak le, áll a bál

Nap Híre portré Nap Híre

Menczer Tamás szerint "összecsinálták magukat".

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában mondott valami nagyon érdekeset. Miután arról beszélt, hogy az európai parlamenti választás legfontosabb kérdése, hogy "Európa háborúba megy, vagy béke lesz", kitért egy friss ügyre is.

Menczer Tamás ugyanis megdöbbent azon, hogy Piliscsabán a KDNP-s polgármester az iskola mellől el akarja távolítani a Stop háború! feliratú plakátot. Ez a plakát ugyanis közterületen teljesen jogszerűen lett elhelyezve, és a gyerekekre nem a plakát, hanem a háború jelent veszélyt - mondta az MTI szerint.

Hozzátette, Piliscsabán a helyi baloldali, háborúpárti önkormányzati politikusok támadták meg a plakátot, és a helyi KDNP-s polgármester a fideszes választókerületi elnökkel, Czuczor Gergellyel együtt "összecsinálta magát", és teljesítette azt a parancsot, amit a helyi háborúpárti baloldali politikusok kiadtak. 

Ez szégyen - jelentette ki Menczer Tamás.

Ha valaki a háborúpárti baloldali politikusokat akarja kiszolgálni, akkor át kell állni, van erre példa, ott van Magyar Péter - közölte, majd a Tisza Párt listavezetőjéről is volt mondanivalója.

Kitért arra, hogy az elmúlt napokban Magyar Péter vért izzadva próbálta bizonyítani, hogy a Fideszben "belső körös" ember volt. Az igazság azonban szerinte az, hogy egy "potyautas" volt, a felesége, Varga Judit néha elvitte rendezvényekre, ott "fogta a felesége szoknyáját, ilyenkor nem volt olyan bátor, mint otthon".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés