Hirdetés

Durva részletek: Magyar Péter hívei megrongálták a kávézót, amiről Magyar azt állította, nem akarta beengedni őket

Nap Híre portré Nap Híre

Az üzemeltető azt is kilátásba helyezte, hogy feljelentést tesz a történtek miatt.

Magyar Péter országjárása keretében péntek este érkezett Tatabányára. Beszédében azt mondta, hogy a szimpatizánsait nem engedték be a főtéren található Turul Kávézóba. A rendezvény után támogatói megrongálták a kávézót – számolt be Boczonádi János, az önkormányzati tulajdonban lévő vendéglátóhely üzemeltetője a kemma.hu-nak

„Jöttek szimpatizánsok a kampányrendezvény előtt, akik a teraszon szerettek volna helyet foglalni, de minden asztalunk foglalva volt” – mondta a üzemeltető. Beszámolója szerint Magyar Péter támogatói erre hevesen reagáltak, és már eleve indulatosan mentek a megyeháza előtti térre.

A Tisza Párt alelnöke ezután mondott beszédet a több száz fős tömeg előtt, amelyben kitért arra is, hogy szerinte a híveit szándékosan tiltották ki a kávézóból. Az üzemeltető szerint Magyar Péter üzenete erőszakos indulatokat váltott ki, mivel támogatói közül később többen is megrongálták a kávézó üvegfalát, amely meg is repedt.

Boczonádi János azt is megjegyezte: „Aznap este fogadtunk politikai szimpatizánsokat, de nekik a terasz helyett megfelelt a kávézó nemdohányzó, zárt része.” Mint mondta, teljes mértékben jogtalannak tartja az ellenük felhozott vádakat, miszerint kitiltották volna Magyar Péter követőit.

Az üzemeltető ezenkívül azt is közölte: gondolkozik rajta, hogy hírnévrontás miatt feljelentést tesz. 

Végül azt is elmondta, hogy a megrepedt üvegfal bármikor berobbanhat, így a kávézó belső része, illetve annak út felőli oldala jelenleg használhatatlan a vendégek számára.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés