Hirdetés

Megvan, mivel foglalkozik mától Magyar Péter

Nap Híre portré Nap Híre

Magyar Péter a választás másnapján köszönetet mondott az 1,34 millió szavazatért, amit vasárnap a magyarok leadtak a pártjára.

A Tisza Párt alelnöke a közösségi oldalán bejelentette, hogy a politikai közösség építésére fognak koncentrálni, hogy a következő választásokon Orbán Viktor kihívói legyenek.

"Köszönöm, hogy mellém álltatok, köszönöm, hogy a legnehezebb pillanatokban is támogattatok"

- fogalmazott a posztjában Magyar, majd kiemelte, hatalmas eredmény, hogy az alig kéthónapos párt több mint 1,34 millió szavazatot kapott. Magyar úgy látja, hogy a Fidesz, amely 2006 óta nem látott ilyen rossz eredményeket, közpénzmilliárdokat pazarolt el, míg a Tisza Párt önkéntesek segítségével ért el sikereket, állami és külföldi támogatás nélkül.

A politikus kiemelte azt is, hogy a Tisza Párt az egyetlen valódi ellenzéki erővé vált szerinte, amely "kihívója lehet és lesz Orbán Viktor hatalmi gépezetének" a következő választáson.

"Holnaptól megkezdjük a Tisza Párt és a köré szerveződő politikai közösség felépítését. Az első lépéseket megtettük, az első téglákat már visszavettük és még csak most kezdődik a tánc".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés