Hirdetés

Megtiltotta a Heti Napló népszerű riportere a szüleinek, hogy elmenjenek a könyvbemutatóra: aztán váratlan dolog történt

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Meglepő jelenetek szemtanúja volt több száz ember Budapest belvárosában, ahol A Napló riportereinek felemelő történetei című könyv bemutatóját tartották.

Az ATV legnépszerűbb műsorának alkotói egytől-egyig megjelentek péntek este az Ünnepi Könyvhéten, ahol hivatalosan is bemutatták a Napló riportereinek felemelő történetei című könyvet. A nézőtér zsúfolásig megtelt a nagyszínpad előtt, a “naplósok” pedig fél órán át sztorizgattak és anekdotáztak a kötet létrejöttéről és számos kulisszatitkot is elárultak a nagyérdeműnek. Sváby Andrástól kezdve Hadas Krisztán át L. Dézsi Zoltánig mindenki hozzátette a magáét, a szerkesztőség legfiatalabb tagja, Berecz Peti is - igaz, ő mindenkit meglepett.

Amikor a fiatal tévés mikrofont kapott, kérdően fordult a tömeghez: “Itt vannak a szüleim?” - kérdezte, majd pár pillanattal később észre is vette a félszegen integető házaspárt egy fa árnyékában megbújva. Majd csalódottan summázta: “Pedig megtiltottam nekik, hogy ide jöjjenek. Össze is vesztünk”. A közönség nem is igazán tudta, mennyire vagy komolyan a közjátékot, néhányan félszegen mosolyogtak, mások értetlenül várták volna a magyarázatot. Végül a családi összeröffenés okára csak az esemény után derült fény - Berecz Petit dedikálás közben csípte el a Naphire.hu.

“Én egy szégyellős típus vagyok, bármennyire is nem gondolják ezt az emberek. Más egy kamerába beszélni” - kezdte a fiatal tévés lapunknak. “Az egyetemen azt tanultam, hogy milyen az, amikor az ember kamerába beszél, ott a kamera mögött nem látsz embereket. És nem szeretem azt, hogy ha ismerős arcokat látok a nézőtéren. Régen operában énekeltem és már akkor is megtiltottam a szüleimnek, hogy ott legyenek az első sorokban” - magyarázta Peti, aki hozzátette: ezt a szokást próbálta most visszahozni.

Igen ám, de hiába vesztek már előre össze ezen a szeretteivel, a szülők szíve képtelen volt szót fogadni. “Büszkék rám, mindenben támogatnak és ott vannak mögöttem” - összegzett a tévés megkönnyebbülten.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés