Hirdetés

Megszületett a Nagy Ő baba - a ma esti finálét már otthon nézi – Fotó

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Szerelemre, családra, gyerekre vágyott, ezért is szállt harcba a Nagy Ő-ért, végül mindent megkapott egyszerre, kivéve Árpa Attila szívét. 

Egyedi Szilvi
Egyedi Szilvi

A Naphire.hu június közepén elsőként írta meg, érkezik a Nagy Ő baba, most Egyedi Szilvi kitörő örömmel tudatta megkeresésünkre: anya lett. És azt sem hallgatta el, mit gondol Jákob Zoliról és kérőiről.

Nap Híre: Mikor jött el az idő, hol “ért a hír”?

Egyedi Szilvi: Október 28-án szombaton, 3:49-kor az igazak álmát aludtam, amikor felébredtem, felkeltem az ágyból és pár lépés után elfolyt a magzatvíz. Pár órával előtte, az éjszaka közepén fura, nyugtalan érzések kavarogtak bennem, nem tudtam hova tenni.

Nap Híre: Fel voltál készülve rá?

Egyedi Szilvi: Sokáig húztam a pakolást, biztos voltam benne, hogy a kicsikém időre érkezik. Végül sietett, előbb érkezett, és igaz, hogy csak pár nappal, de szerencsémre mégis sikerült a nagy esemény előtt mindent bepakolni.

Nap Híre: Követed a Nagy Ő új évadának eseményeit?

Egyedi Szilvi: Igen, már itthon vagyunk, és együtt, valószínűleg összecsatlakozva nézzük a végső döntést. A sok teendőm miatt nem láttam minden részt, de mégis bele-bele néztem. Merőben más volt a "mi" Nagy-Ő-nktől, amit láttam, az harsány, agresszív és, hogy szépen fogalmazzak, abszurd.

Nap Híre: Milyen érzés anyának lenni?

Egyedi Szilvi: A mámor, a csodálat, a szerelem és a féltés fura egyvelege kerített hatalmába. Továbbá álmomban sem gondoltam volna, hogy a két gyermekem pár hét különbséggel születik meg, hiszen az én imádott kisfiam után, napok kérdése és végre megjelenik első regényem is, "Száraz víz" címmel.

Szilvi kisfia 3750 grammal és 53 centiméterrel jött a világra és a különleges, Egyedi Éden Brendon nevet kapta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés