Hirdetés

Árpa Attila kislányának lett volna a pótanyja: fiúval várandós a Nagy Ő versenyzője - Fotó

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Végig úgy érezte, különös kapcsolat van közte és a Nagy Ő között. Alig 7 hónappal a műsor vége után kürtölte világgá: babát vár.

Egyenesen külföldről érkezett haza, hogy meghódíthassa Árpa Attila szívét, Szilvi ráadásul a Nagy Ő alatt nem titkolta: szerinte különleges kapcsolat köti őt össze a sármos hírességgel. A szőke bombázó ugyanakkor tényleg mindent bevetett, hogy legyőzze a riválisait: egy alkalommal rúzsfoltot hagyott Árpa ruháján, majd egy másik alkalommal olyan vad táncot lejtett neki, amit egy sztriptíztáncos is megirigyelt volna. De ez nem minden: egy rózsaceremónia előtt Szilvi azt is kijelentette Árpának, szívesen lenne a kislánya pótanyukája. De hiába, a lány a középmezőnyben végzett, így idő előtt búcsúzott a szerelemtől és a műsortól.

A közösségi élettől azonban nem. Ezt követően sorra posztolta a képeket a műsor szereplőivel, sőt, más hazai és külföldi hírességekkel is. Közös képet osztott meg Császár Előddel, Axl Rose-zal és Fernando Alonso-val is, így ma már több mint ezerötszáz követője lett. Az elmúlt hetekben is rendre érkeztek Szilvi képei, azonban a vasárnapi bejegyzésével ledobta az atomot. Még a rajongói is meglepődtek, hiszen soha semmi nem utalt rá, rátalált volna a szerelem. Most mégis itt a hír: Szilvi babát vár. “Eddigi Életem legszebb napján, végre megleltem az Élet Értelmét” - írta a képhez, ami egy babaváró bulin készült. A csinos szőke kismama egy kisfiút hord a szíve alatt, amiről Árpa Attila feltehetően csak most, az internetről értesül.

(Címlapfotó: Instagram/egyediszilvi)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés