Hirdetés

Megrázó részletek derültek ki a csepregi halott kisgyermek haláláról

Nap Híre portré Nap Híre

Halálra éheztették kétéves kisfiúkat Csepregen a szülei. Az ügyben múlt csütörtökön tartottak tárgyalást.

police.hu

A kétéves kisfiút hónapokon át éheztették a szülei, a gyermek lesoványodott, izomzata elsorvadt, a bőre fakó, szürke volt. A kicsi többször is leesett az ágyról, ruhátlanul feküdt a föld, végül gennyes tüdőgyulladása is lett. A szülők azzal is tisztában voltak, hogy ha nem viszik orvoshoz a kisfiút, annak súlyos következményi lesznek, ám ezt végül mégsem tették meg. A kicsi 2022. februárjában halt meg, a szülők kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt állnak a bíróságon.

“Igazából nekem a számon többször kijött, hogy bárcsak meghalna. Én vártam azt, hogy mikor hal meg a Máté, én ezt többször is mondtam a férjemnek, konkrétan azt mondtam, hogy bárcsak halna már meg. Ezekre a kijelentéseimre a férjem nem mondott semmit. Amikor a Máté meghalt, fájdalmat éreztem” - idézi az anya korábbi szavait a Bors. A nő nem tett vallomást a csütörtöki tárgyaláson.

“Hibásnak érzem magam én is, a Máténak azért kellett meghalnia, mert el lett hanyagolva, bántva lett és legfőképpen nem kapott elég ételt. Sajnálom, hogy én ezt engedtem és eltűrtem a feleségemnek, csúnya ezt kimondani, de a feleségem halálra éheztette és verte a Mátét. Ez tudom, hogy szörnyen hangzik, de megromlott a viszonyom a feleségemmel és el szeretnék válni tőle” - ezt már az apa mondta.

A szülők akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphatnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés