Hirdetés

Meglepetésrandira vitte a vőlegényét. Aztán elvágta a torkát

 portré

Felnőtt tartalom!
A fiatal nő egy elhagyott dombtetőre csalta a vőlegényét, bekötötte a szemét azzal az ürüggyel, hogy meglepetést akar neki szerezni, aztán elvágta a torkát, és magára hagyta.

A férfi szerencsére túlélte. A helyibéliek megtalálták és bevitték a kórházba.

A két indiai fiatal a családjuk közötti házassági szerződés alapján jegyezte el egymást. Május 29-én házasodtak volna össze.

A rendőrség gyilkossági kísérlet miatt emelt vádat a lány ellen. Akár 10 év börtönt is kaphat. Pushpa, a lány azzal indokolta tettét, hogy „egyszerűen nem akartam férjhez menni ehhez a sráchoz vagy bárki máshoz”. De senkinek sem merte elmondani, hogyan érez. Inkább erőszakhoz folyamadott – így akart kiutat találni a házasságból.

Azon a napon felhívta a vőlegényét, Naidut, hogy találkozzanak.  Miután megebédeltek, azt mondta a fiúnak, szeretné bemutatni a barátainak. Útközben megálltak, a lány vett valamit egy boltban. Amikor Naidu megkérdezte tőle, mit vett, azt felelte, hogy meglepetés-ajándékot. Ezután a lány felvitte a vőlegényét egy elhagyott dombtetőre. Ott azzal az ürüggyel, hogy mindjárt megmutatja az ajándékot, bekötötte a fiú szemét egy sállal, majd hírtelen többször torkon szúrta…

Ezután levette a kötést, közölte a fiúval, hogy nem akar férjhez menni… és otthagyta. A fiú több erős, de felszíni vágást szenvedett csak, ezért élhette túl - írja a vice.com

Mindkét család a másikat hibáztatja a történtekért. Az esküvőt lemondták.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés