Hirdetés

Meghan Markle majdnem öngyilkos lett, Harry herceg mentette meg

Garai Kitti portré Garai Kitti

Drámai vallomást tett Meghan Markle az Archetypes című podcastjában. A hercegné nagyon sötét időszakon ment keresztül, a királyi család pedig egyáltalán nem sietett a segítségére. A depresszió végül majdnem az öngyilkosságba hajszolta, de Harry herceg segített neki egy megfelelő szakembert találni, hogy együtt átvészelhessék a nehézségeket. 

A hercegné a legutóbbi podcast műsorában a mentális egészségről beszélt, miután október 10-én volt az a lelki egészség világnapja. Meghan vendégei Markle Constance Wu, Jenny Slate és Deepika Padukon voltak, nekik mesélte el, hogy milyen szörnyűségeken ment keresztül akkor, amikor első gyermekével, Archie-val volt várandós. 

Ebben az időszakban Meghan és Harry még a királyi család aktívan dolgozó tagjai voltak, és nem titok, hogy ez az időszak volt a legnehezebb a pár életében. Meghan őszintén elmesélte, akkoriban jelezte, hogy segítségre van szüksége, ám a palota elutasította őt arra hivatkozva, hogy nem vetne túl jó fényt a királyi családra, ha szakember foglalkozna a hercegné mentális egészségével. 

Végül férje, Harry herceg lépett, miután már nem tudta tovább elviselni, hogy felesége szenved és folyamatosan öngyilkos gondolatokkal küzd. A herceg felkutatott egy szakembert, akit együtt hívtak fel Meghannel.

"Segítségre van szükségem" - idézte fel a hercegné a szakemberrel való első egyeztetését.

 "Akkoriban szégyelltem ezt kimondani, különösen Harrynek, mert tudom, mekkora veszteség érte. Ugyanakkor azt is tudtam, ha nem mondom ki, akkor megteszem, egyszerűen nem akartam tovább élni. És ez egy nagyon világos, valóságos és ijesztő, állandó gondolat volt" 

- mesélte Meghan a műsorban, hozzátéve, hogy mindig legyen bátorságunk segítséget kérni, ha úgy érezzük, hogy egyedül nem tudunk megbirkózni egy nehezebb időszakkal - írta a Glamour.

Mint ismert, Harry és Meghan nem először teregette ki a szennyest erről a sötét időszakról. A herceg korábban az Oprah Winfrey-interjúban elmondta, sajnálja, amiért ilyen hosszan benne ragadtak a depresszióba, és szégyelli, hogy felesége állapota az időhúzás miatt romlott meg annyira, hogy az öngyilkosság is felmerüljön benne. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés