Hirdetés

(18+) Rájött a szabolcsi nő, hogy a férje megcsalja, majd kíméletlenül megfojtotta a szeretőjét

Nap Híre portré Nap Híre

A Nyíregyházi Törvényszék tizennyolc év fegyházbüntetésre és tíz év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte azt a nőt, aki tavaly nyáron megfojtotta férje szeretőjét.

Tavaly nyáron egy szabolcsi településen élő nő férje szerelmi viszonyt folytatott egy másik nővel. Erről a feleség tudomást szerzett, féltékenységének többször hangot is adott. A férfi azonban ismét felkereste szeretőjét, és legalább két liter bor közös elfogyasztása után szeretkeztek, majd elaludtak - közölte a törvényszék az MTI-vel.

A délutáni órákban a feleség megjelent a szerető lakásán, ahol az ágyban fekvő nőt megütötte, földre rántotta. Férjét egy hamutállal fejbe vágta, mire a férfi elmenekült a helyszínről.

A feleség azonban ezután is folytatta az alkoholos befolyásoltság alatt álló – emiatt védekezésre képtelen – sértett bántalmazását és olyan erővel szorította meg a nyakánál fogva a nőt, hogy a helyszínen életét vesztette. A törvényszék szerint az ítélet nem jogerős, a vádlott, a védője és az ügyész is fenntartotta a jogorvoslati nyilatkozatra a rendelkezésre nyitva álló három napos határidőt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés