Hirdetés

,,Izének néztek, lomnak, kidobott játéknak" – rejtélyes poszttal jelentkezett a rendőrség

Nap Híre portré Nap Híre

Egészen rejtélyes poszttal jelentkezett szombaton a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Ebben egy ellopott majd megkerült plüssmackó történetét írták le – a maci szemszögéből. 

,,Várjál, ezt még elmondom. Izének néztek, lomnak, kidobott játéknak, én nem tudom, fölöslegnek, megunt hogyhívjáknak. Komolyan. Ezt írták legalábbis. Kik, kik, hát az elrablóim. Levélben. Dehogy, nem váltságdíjat kértek. Bocsánatot" – így kezdődik a bejegyzés, amelyben azt írták, a plüssmaci egy presszó előtt üldögélt este, amikor megállt előtte egy taxi és kiszállt belőle valaki. 

A medvét azonban keresni kezdte a gazdája, még Facebook-on is kiírta, ezt pedig a rabló is észrevette. ,,Ezt észrevette a rabló is, mérlegelt, sutyorgott a társával, és már nem ért nekik annyit az egész. Mit szépítsem: kitettek a Jósika utcánál, becsületükre legyen mondva: jól bántak velem, nem sanyargattak, tettek rám egy levelet, hogy hát szánják-bánják, benézték, azt hitték, hogy lom vagyok…" – írja a bejegyzés. A medve szerencsére sértetlenül visszakerült a helyére, a budapesti presszó elé. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés