Hirdetés

Jön az Eb legdurvább meccse? Cristiano Ronaldo igazi háborúra készül a franciák ellen

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, a portugál labdarúgó-válogatott a gól nélküli döntetlennel zárult rendes játékidő és hosszabbítás után tizenegyesekkel 3-0-ra legyőzte Szlovéniát a németországi Európa-bajnokság hétfő esti nyolcaddöntőjében. A meccs után megszólalt Cristiano Ronaldo is, aki többek között elmondta, milyen mérkőzésre számít a franciák ellen, és a visszavonulásával kapcsolatban is elárult egy fontos dolgot.

"Kemény volt, de ilyen a foci. Nagyon jól védekezett az ellenfél, erősek voltak, de Portugália nyert, mert jobban játszottunk, nekünk volt több helyzetünk és megérdemelten jutottunk a legjobb nyolc közé. Megmutattuk, hogy még mindig játszani akarunk, élvezni a játékot és örömet okozni a szurkolóknak, ennyi, ez az életünk” – mondta Cristiano Ronaldo a szlovének elleni meccs után a lefújást követően, írja az Origo

A portugálok csapatkapitánya beszélt arról is hogy nem sikerült előnyhöz juttatni a csapatát. "Szomorúság, majd hatalmas öröm a végén, ilyenekre képes a foci, hihetetlen pillanatokat éltünk át a meccsen. Előnyhöz juttathattam volna a csapatot, de nem sikerült, Oblak védett. Egész évben nem rontottam tizenegyest, de a amikor a legnagyobb szükség lett volna rá, akkor Oblak védeni tudott.  Szomorú és nagyon boldog vagyok egyszerre, de a legfontosabb, hogy fejlődünk, megérdemelte a csapat a sikert. Szlovénia szinte egész meccsen csak védekezett, hatalmas dicséret illeti a csapatot, főleg a kapusunkat, aki három hihetetlen védést is bemutatott" - fogalmazott. 

Az ötszörös aranylabdás portugál arra is kitért, hogy miért sírta el magát a kihagyott tizenegyes után. "A legerősebb embereknek is vannak rosszabb napjaik, összetörtem és szomorú voltam, mert a csapatnak szüksége volt rám. Nem sikerült, később elmondom, később elmondom" - mondta, miközben a kamerák előtt is elsírta magát.

A következő, franciák elleni mérkőzés kapcsán pedig úgy fogalmazott: "nagyon kemény meccsünk lesz a franciák ellen, igazi háború. Nagyon sok energiát kaptunk ettől a meccstől, ebben a mezben pedig mindig a legjobbra törekszem. Ezt fogom tenni egész életemben. Soha nem féltem szembenézni a dolgokkal, soha nem adtam fel semmit" - fogalmazott Cristiano Ronaldo, aki annyit elárult, hogy ez lesz az utolsó Európa-bajnoksága.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés