Hirdetés

Bejelentést tett a McDonald's, jön a nagyobb hamburger

Garai Kitti portré Garai Kitti

A gyorsétterem igazgatója azt ígéri, hogy a jövőben nagyobb hamburgereket vehetünk majd a McDonald's-ban.

"Az Egyesült Államokban, és szerte a világon számos piacon lehetőség nyílik majd egy nagyobb hamburger elfogyasztására" - mondta Chris Kempczinski vezérigazgató, hozzátéve, hogy már dolgoznak a nagyobb finomságokon, amikre a jövőben számíthatnak majd a McDonald's rajongók. A gyorséttermi lánc emellett több ezer új étterem nyitását is tervezi, valamint 100 millió taggal bővíteni akarja a hűségprogramját - írja a CNN

A McDonald's korábban azon dolgozott, hogy javítsa a hamburgerek ízeit, most pedig magasabb fokozatra kapcsolnak, ugyanis kiderült, hogy a puhább zsemle is a ragacsosabb sajt mellett az emberek nagyobb hamburgerekre is vágynak.

"Meghallgattuk vendégeinket, és megértjük a vágyukat hogy nagyobb, jó minőségű hamburgereket kapjanak" - mondta Jo Sempels, aki felügyeli azokat a piacokat, ahol a McDonald's jelen van. A tervek szerint először csak korlátozott piacokon tesztelik majd a lehetőséget, és amint megtalálják a legjobb megoldást, szélesebb körben is bevezetik majd a nagyobb burgereket. 

A McDonald's vezérigazgatója hozzátette, hogy úgy gondolják, hogy képesek lesznek egy nagyszerű izű, nagyobb hamburgert létrehozni. 

A nagyobb hamburgerek árusítása mellett a McDonald's tervei között szerepel az is, hogy mindenhol ott legyen az étterem. A burgerlánc 2027-ig világszerte 50 ezer telephellyel rendelkezhet majd - persze, csak ha valóra válnak a tervek. Egyébként szeptember 30-áig összesen 41 ezer McDonald's működött világszerte.

A közelgő ünnepek kapcsán a naphire.hu írt arról is, hogy Magyarországon a legtöbb McDonald's zárva lesz szenteste napján. A bejelentés szerint csupán két fővárosi étterem lesz nyitva: az Aréna Mallban és a MOM Parkban található éttermek jelentenek kivételt, mivel ott a bevásárlóközpont előírta a nyitva tartást.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés