Hirdetés

Marics Peti fittyet hány az orvosok tanácsára: aggódnak a rajongók

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról korábban a naphire.hu is beszámolt, nemrégiben megsérült Marics Peti. A ValMar a Budapest Parkban adott koncertet néhány hete, amikor az énekes a bokáját törte

A baleset után egy hónap kényszerpihenőt javasoltak Marics Petinek, ám nagyon úgy tűnik, hogy fittyet hány erre és még annyit sem pihenteti a lábát, amennyit nagyon muszáj lenne. A fiatal sztárt még a fekvőgipsz sem állíthatja meg, azonban félő, hogy nagyobb baj is lehet ebből. 

"Hét napig, amíg a duzzanat le nem megy, muszáj fekvőgipszet viselni. Utána következik a járógipszes időszak, ami nagyjából hat hét, ennél kevesebb már kockázatos. Ebben a szakaszban már ajánlott is valamennyire terhelni a sérült végtagot, de koncertezni, komolyabban megerőltetni a lábat nem nagyon ajánlott: az ember többet árt vele, mint használ" - árulta el egy szakember korábban a Borsnak.

Marics Peti azonban nem bír leállni: most is ugyanúgy koncertezik, mint a sérülés előtt. A portál beszámolója szerint az éeneks a show elejét általában még ülve kezdi, de amint elsodorja magával a hév, feláll, és még ugrálni is szokott. 

"Köszönjük, hogy vagy, és azt azért ne felejtsük el, hogy az orvosod szerintem már rég kitért a hitéből, 1 hónapos pihenés kellett volna... hol van az még. Remélem, hogy nem fogja megbosszulni magát majd az egész, vigyázz magadra nagyon! A bulik után azért pihengess sokat" - írta egy rajongója Petinek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés