Hirdetés

Fontosabb dolga akadt Manuelnek, mint a rajongói: parfümöket szagolgatott

Nap Híre portré Nap Híre

A fiatal Marosvásárhelyre utazott volna, ám egy reptéri drogériában annyira elvesztette az időt a parfümök között, hogy lekéste a gépet.

Manuel nemrég az Instagram-oldalán, a történetei között osztotta meg a rajongóival, hogy sikerült lekésnie a Marosvásárhelyre tartó repülőgépet, mivel egy reptéri üzletben "Gucci parfümöket szagolgatott". Azonban megnyugtatta a rajongóit, nem kell aggódni, mert ennek ellenére is elindult a városba, igaz repülő híján kocsival vágott neki az útnak, ami így sokkal hosszabb lett.

Marosvásárhely, minden oké, odaérünk. Csak 6 óra az út, ha megállunk, 7. Befújtam magam

- mondta az előadó a parfümre célozgatva az autóból és hozzátette, az út oda vissza 250 ezer forint lett, a 100 ezer forintos repülőjegyet pedig elbukta, a parfümért 40 ezer forintot fizetett, így gyors számolás után közölte, hogy 400 ezer forintos ez a mutatvány számára, de megérte, mert legalább jó illata van az új parfümjének.

Egyébként később kiderült, hogy a rajongók csalódottak voltak, ugyanis a marosvásárhelyi reptéren ajándékokkal várták, de mivel lekéste a járatot, így nem találkozhattak a várakozók a kedvencükkel - írja a Blikk.

Manuel nem egyedül utazott volna, Majka is vele tartott, azonban neki sikerült felszállnia a gépre, így ő zökkenőmentesen odaért, csak hát Manuelt nem találta sehol. A rapper bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy 

megérkeztünk Marosvásárhelyre. Keresem Manuelt, hogy hol van, csak nem látom. A terminálban még ott volt, de most nincs itt. Manu, hol vagy, tesó?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés