Hirdetés

Óriási botrány a Manchester Unitednél: annyira lerészegedett a csapat sztárja, hogy nem tudott megjelenni az edzésen

Garai Kitti portré Garai Kitti

A Manchester United 26 éves csatárját kizárták a múlt vasárnapi FA Kupa mérkőzésről a Newport County ellen, miután kihagyta az edzéseket Belfastban eltöltött két italozós nap után. Most kiderültek Marcus Rashford kétnapos részegeskedésének részletei. 

Kitálalt a pincérnő, aki csatlakozott a Manchester United játékosának italozós bulijához Belfastban. A nő állítása szerint a részeg csatár egyfolytában tequila-shotsokat és koktélokat kortyolgatott, majd felöltözve összerotyott az ágyra, miután két napig bulizott egy barátjával való találkozás alkalmából Belfastban a múlt héten. Rashford pénteken 7 órakor magánrepülővel tért vissza Manchesterbe, azonban később beteget jelentett, hogy ne kelljen megjelennie az edzésen. A Manchester Unitednál ezt nem díjazták, két heti bérére (650 ezer fontra) büntették a focistát, aki a részegeskedés miatt lemaradt a múlt vasárnapi, Newport County ellene FA-Kupa-mérkőzésről is. Az ügy végére hétfőn valószínűleg pont kerülhetett, ugyanis Rashford megérkezett az aznapi edzésre és leült tárgyalni az United vezetőivel is.

Minden részlet kiderült a kétnapos buliról

Hivatkozás másolása

Egy 30 éves belfasti pincérnő, Sarah Adair a Sun-nak mesélt arról, hogy hogyan szolgálta fel a focistának az ebédet, mielőtt az meghívta volna őt a közös bulira. Sarah állítása szerint egy nagyon "furcsa" éjszakát töltöttek együtt, amelynek az lett a vége, hogy neki kellett ágyba dugnia a sportolót, aki nagyon csúnyán lerészegedett. "Nem vagyok meglepve, hogy másnap kihagyta az edzést, tekintve, hogy milyen későn feküdt le és mennyit ivott. Biztosan tudta, hogy nem lesz olyan állapotban, hogy focishasson" - mondta a pincérnő.

Az egygyermekes pincérnő csütörtök délután épp dolgozott, amikor egy két fős biztonsági csapat belépett az ajtón, és egy kiemelt VIP-bulihoz kér egy diszkrét asztalt. Ezután belépett a vendéglátó egységbe Rashford is, akit egyébként fel sem ismert a pincérnő. Sarah csak azután jött rá, hogy egy híres focistával van dolga, miután az United-őrült főnöke elmondta neki. "Két férfivel és két nővel volt. Az egyik nyilvánvalóan egy barát volt, a másik lány pedig francia lehetett és nagyon szép" - mesélte a nő. 

Sarah szerint úgy tűnt, hogy a lány Marcussal lehet, ugyanis a focista megérintette a térdét, a lány pedig az alkarját, azonban látszott a beszélgetésből, hogy nem ismerik egymást nagyon jól. Miközben Sarah kiszolgálta a csoportot,  Rashford azt is elmesélte, hogy előző este, miután berepült a városba, meglátogatta a Dirty Onion bárt és a Lavery's nevű kocsmát is. A focista tengeri sügért rendelt, majd megkérdezte a pincérnőtől, hogy érdemes még körülnézni, hozzátéve: "el kéne jönnöd velünk és körbevezetni minket."

Mindeközben Sarah főnöke mindenáron közös fotót akart a focistával, de a biztonsági emberek elutasították, mondván, hogy a sportoló üzleti úton van. Ugyancsak visszautasították Sarah kérését, hogy Rushford adjon egy autogramot a nagybátyjának. Ám a pincérnő elmondása szerint Rashford egyáltalán nem nyúlt az ételhez, inkább arra volt kíváncsi, milyen tequila van a kínálatban, majd a barátjával együtt lehúzott néhány felest és koktélt. Végül a focista még abba is belement, hogy Sarah főnöke készíthet vele egy fotót, de csak abban az esetben, ha megengedni a lánynak, hogy korábban távozhasson és csatlakozhasson hozzájuk. Sarah így nyilatkozott: "Azt hittem, csak viccel. A főnököm beleegyezett."

Még soha nem jártam Premier League-focistával, így azt gondoltam: Miért ne? Kicsit sem sejtettem, milyen furcsa lesz.

- tette hozzá Sarah.

Mielőtt Rashford és a csapata elment volna az étteremből, megkérdezték Sarah-t, hogy tud-e olyan éjszakai klubról, amelyek tovább tartanak nyitva a szokásos hajnali 3 órás zárásnál, ha elég pénzt fizetnek nekik. Sarah megjegyezte, itt már világossá vált számára, hogy a focista már eldöntötte, hogy aznap éjjel nem megy haza. 

Sarah korábban befejezte a műszakját, majd hazament, mielőtt körülbelül 7 órakor visszatért volna a belvárosba. A nő üzenetet küldött Rashford egyik biztonsági emberének, ahogy előzetesen megállapodtak róla, majd három órán át egyedül ült egy bárban, mielőtt egy Mercedes kisbusszal megérkeztek volna érte. Mikor Sarah beült a buszba, arra kérték, hogy adja át a telefonját, és ne árulja el senkinek, hogy kivel van, vagy hogy hova megy. Az egyetlen ember, akinek szólhatott a dologról, az az édesanyja volt.

Sarah-t a Villa Italia étterembe vitte az autó, ahol Rashford a kíséretével és két másik helyi nővel volt, akiket szintén meghívtak. Mint mondta, Rashford lefoglalta a legfelső emeletet, és saját Bluetooth hangszórót hozott magával, hogy kedvenc rapzenéjét játszhassa.

"Teljesen fehérbe volt öltözve, mindkét csuklóján egy-egy gyémántberakásos órával, valamint hat vagy hét ezüst gyémántlánccal és két gyémántgyűrűvel. Két egyforma iPhone is volt az asztalon" - mesélte Sarah, hozzátéve, hogy a focista még egy saját üveg tequilát is hozott magával. Ezután beszélgetni kezdtek. 

"Marcus magabiztos volt, de egy kicsit félénknek is tűnt. Mintha nem igazán tudná, hogy ki is ő valójában. Olyan benyomást kelt, mintha azt gondolná, hogy 'focista vagyok, rengeteg pénzem van, és azt csinálok, amit akarok'. A barátai úgy kezelték, mintha Isten lenne."

Sarah azt is elmondta, hogy Rashford bruschettát rendelt, de nem nyúlt hozzá, mert nem szereti a paradicsomot a magjával együtt. A focista egész nap kenyeret evett és csak itta az alkoholt. Sarah elmondása szerint világosan látszott, hogy feltett szándéka volt, hogy berúgjon. Az is kiderült, hogy a focistát az egyik barátja emlékeztette arra, hogy másnap reggel edzése lesz, azonban Rashford azt mondta, ő szórakozni akar. Sőt, állítólag olyan hajmeresztő kérdései is voltak, hogy a Thompson’s Garage nevű éjszakai klubban a DJ engedné-e neki a saját zenéjét játszani.  

Miután véget ért a vacsora, a csoport lányokra és fiúkra szakadt, és külön autókkal utaztak el a Thompson’s nevű helyre, ahol megörökítették azt a pillanatot is, amikor Rashford megérkezett. A csoport ezután a The Attic nevű privát helsyre ment, ahol még több alkoholt rendeltek maguknak. Beszélt arról is, Rashford és a francia lány később állítólag veszekedtek, miután a nő azzal vádolta meg a focistát, hogy megcsókolt egy másik nőt. 

Bár egy, a focistához közeli forrás azt állította, hogy a csatár hajnalban, negyed kettő magasságában elhagyta a klubot, Sarah azt állítja, hogy hajnali kettőig buliztak, ekkor azonban a sportoló haverjai és a személyzete úgy döntött, hogy Rashford túl részeg és le kell feküdnie. A csoport ezután visszament az ötcsillagos Fitzwilliam Hotelbe, ahol Rashford egy1500 fontos lakosztályban szállt meg. Sarah is felment velük, és azt mondja, hallotta, hogy a francia lány próbál bejutni a focistához, aki ezután összeszedte a nő holmiját és kidobta. 

"Ekkor már annyira részeg volt, hogy felvette a saját táskáját, és elejtette, és az összes készpénz kiesett belőle. Mind 20 fontos bankjegyek voltak, nagy csomókban. Azt hiszem, 8 és 10 ezer font között lehetett a készpénz. Aztán nekiesett a falnak, és nekem kellett felemelnem és felhúznom az ágyra. Teljesen fel volt öltözve, és azt hiszem, csak úgy elájult. Még a takarót sem húzta magára" - mesélte a döbbenetes sztorit Sarah.

Rashford egyik haverja azt mondta Sarah-nak, hogy aludhat egy másik szobában, amit ő meg is tett, és 9.30-kor ébredt fel. Ezután megkérdezte, hogy mikor kell mennie, mire egy férfi elmondta nkei, hogy Rashford és a csapata reggel 5-kor elment. 

Sarah azt is hozzátette, nem lepődött meg azon, hogy a focista bajba került, ugyanis nyilvánvaló volt, hogy egy elég zajos éjszakát akart eltölteni Belfastban. "Nem tudom, hogy gondolta, hogy nem fog lebukni. Mindenki őt fotózta az éjszaka folyamán."

Hétfőn Rashford és az ügynöke, Dwaine találkoztak Erik ten Haggal, a Manchester United menedzserével és John Murtoughgal, a United labdarúgásért felelős igazgatójával. Állítólag Rashford tisztában van azzal, hogy a teljesítménye messze elmaradt attól, amit elvárnak tőle. 

A Manchester United azt közölte, a focista vállalta a felelősséget a tetteiért. Az esetet belső fegyelmi ügyként kezelték, amely már lezárult.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés