Hirdetés

Majka irgalmatlan mennyiségű pénzt vert el Amerikában, kénytelen dolgozni, hogy visszajöjjön

Garai Kitti portré Garai Kitti

Állítása szerint elköltöttek egy raklap pénzt. 

A múlt héten a Balaton Soundon lépett fel Majka, ahol az Index elkapta egy interjúra. A rapper többek között beszélt arról is, hogy milyen zenéket szeret, valamint beszámolt arról, hogy milyen sok pénzt költöttek Amerikában - szúrta ki a 24.hu. Idén egy elektronikus zenével érkező banda, a belga Dimitri Vegas & Like Mike előtt lépett színpadra a rapper. Elmondta: ő nem hallgat sem elektronikus, sem trap zenét. 

"A house és trap zene az, amit nem tudok privát meghallgatni. Hamarabb hallgatok meg valami countryt, mint ezeket a típusú zenéket. Nyilván ebben is vannak jók. Nekem ez picit fura. Trap cint használok dalokban, amiket csinálok. Az Azt beszélik a városban is van trap cin, de ez az igazi, klasszikus trap zene, amit Drake-ék tolnak, ez a háromsávos óvodai mondóka abszolút másik galaxis. Ebben is biztos van jó, nem akarok ilyen vén hülye lenni, hogy nem értem meg a fiatalokat, de nekem minden dal teljesen ugyanaz, én nulla különbséget tudok tenni ezek között a dalok között" - mondta Majka. 

A zenész elmesélte azt is, hogy családjával Amerikában voltak az elmúlt időszakban és rengeteg pénzt költött. Őszintén elárulta: elköltöttek egy raklap pénzt és nem engedheti meg magának, hogy ne lépjen fel. "Vissza kell szednem a pénzt" - közölte. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés