Hirdetés

Majka lefújta a fehérgyarmati koncertjét, ez volt az oka

Garai Kitti portré Garai Kitti

Bár nagyon várták a rajongók, hogy Majka fellépjen Fehérgyarmaton, a rapper az utolsó pillanatban mégis lefújta a koncertet. 

Majka a hazafelé vezető úton, a kocsiból jelentkezett be a Facebook-oldalára, ahol kifejtette, miért nem tudott fellépni vasárnap este.

"Sziasztok! Rettentően sajnáljuk, de ma este nem tudunk Fehérgyarmaton találkozni. Szerettünk volna egy szuper koncertet adni nektek, de sajnos a helyszíni technika, és a szerződésben foglalt feltételek semmiben nem felelnek meg annak amire nekünk, és nektek szükségetek van. Nagyon sajnáljuk" - mondta a videóban a rapper. 

A rajongók közül nem mindenki volt megértő, többen nekiestek a zenésznek, de Majka nem hagyta annyiban, később egy hosszabb bejegyzésben fejtette ki a véleményét és a meglátásait. 

A zenész szerint más a technikai elvárása egy kisebb produkciónak, mint egy nagyobbnak. Ráadásul akik élőben szólalnak meg, és esetleg még látványelemekkel is készülnek, azok nem ugyanazt igénylik, mint akik pendrive-ról vagy CD-ről lenyomnak egy félórás playback haknit. 

"A mi technikánk Magyaroszágon kimagasló, de Justin Bieber több mint valószínű egy kellemes mosollyal nyugtázná, hogy milyen aranyosak vagyunk…" - tette hozzá. 

"A megrendelő ha aláírja a szerződést, akkor kutya kötelessége teljesítenie az abban foglaltakat. Úgy ahogy nekünk is. Ha ez nem történik meg, akkor joggal mondhatja az előadó, hogy nem tudja azt a produkciót nyújtani, amit elvár tőle a közönsége, vagy ő elvár saját magától" - magyarázta a rapper a közösségi oldalán. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés