Hirdetés

Majka kamerák előtt tálalt ki Curtisről: "Vállalom, hogy nagyon szerettem az Atit"

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy azt a naphire.hu is megírta, Curtis és Majka egy évvel ezelőtt másodszor is "szakítottak," nemrégiben pedidg ismét a közösségi oldalaikon üzengettek egymásnak. Curtis ugyanis kitett egy bejegyzést, melyben felidézte, hogy egy éve lépte meg élete legkomolyabb döntését, majd azt tanácsolta a követőinek, hogy soha ne engedjék, hogy kihasználják őket. 

 

Persze nem maradt válasz nélkül Curtis bejegyzése. Majka az Instagram-oldalán szúrt vissza. Szerinte Curtis folyamatosan hazudozik arról, miért ért véget kettejük kapcsolata, de ő végig hallgatott. ""Egy évvel ezelőtt saját magad ismerted el egy posztban, hogy megint beleestél ugyanabba a gödörbe mint előtte. Aztán 15 perc múlva külső tanácsra gyorsan javítottad a posztot, de sokan látták az eredetit is" - fogalmaz Majka, aki szerint a rapper tudatos karrierépítésnek állítja be az egy évvel ezelőtti eseményeket, pedig "élete legnagyobb f***ságát követte el, amiből aztán jól jött ki, mint azóta mindenből".

Majka most kamerák előtt mesélt a volt zenésztársával kapcsolatban Osváth Zsolt 1Kanapén című műsorában. 

Nekem az életemben nincs szükségem arra, hogy Attilát bántsam. Elvitathatatlan a kettőnk közötti szerelem, az ami történt velünk 12 éven keresztül. Olyan dolgokat éltünk meg… Annak a sok embernek – aki ugat, hogy én mit miért mondtam, és miért nem tettem meg, és miért nem máshogy tettem meg – kívánom azt az öt évet, amit eltöltesz egy emberrel, miközben mindent megteszel azért, hogy változzon, és nem változik. És kívánom nekik azt, hogy ez az ember ne csak érzelmileg függjön tőlük, hanem megélhetésileg is. Könnyű úgy ugatni valamiről, hogy ő csak a barátom, és megteszek érte mindent, mert érzelmileg kötődöm hozzá és próbálok neki segíteni. De amikor ez társul azzal, hogy egy melóban vagytok, és a te felépített megélhetésedet, amit együtt kidolgoztatok, amiért tettél-hajtottál, ugyanúgy romba lehet dönteni egy pillanat alatt; amikor már pénzed, kereseted, családod van, és ez függ ettől; meg egy stábod, akit eltartasz… Akkor ez a sok f*sz, aki ugat, mit mondana?

- tette fel a kérdést Majka, szúrta ki a 24.hu. A rapper azt is őszintén elárulta, hogy utoljára egy évvel ezelőtt beszélt privátban Curtissel, egészen a mostani nyilvános beszélgetésig. Majd azzal folytatta, hogy bízik abban, hogy Curtis már odafigyel és rájön, hogy nem teheti meg azt, hogy nem megy el. "És tudja, hogy mellékpályára kell helyezni egy csomó olyan rossz dolgot az életében, amik eddig befolyásolták. Hozzáteszem, hallottam is, hogy ez megtörténik. Azért nekünk sok közös barátunk van, úgyhogy hallottam, hogy ezzel jól áll. Csak hát, ehhez nekem mi közöm? Miért kell engem ebbe belekeverni egy év után?" - tette hozzá. 

Majka arról is beszélt, hogy mit jelent neki Curtis.

Nekem ő mindig az Atika marad, akivel én annyi mindent csináltam, hogy el nem tudják képzelni az emberek. Nagyon hiányzik, de én nem tudok többet tenni ezért a dologért. Nem akarok olyan emberre időt szánni az életemben, aki nem akarja, hogy időt szánjak rá. (…) Vállalom, hogy nagyon szerettem az Atit. Nagyon szerettem, mint embert, mint társat, és tudom nagyon jól, hogy egy olyan dolog vette el tőlem, ami nem ő. És ez nekem mindennél jobban fáj. Szóval én nem tudok, és nem is akarok többet tenni ezért, mert nincs rá indíttatásom. Ha neki úgy jó, ahogy van, akkor nekem is jó úgy, ahogy van 

- jelentette ki. 

A rapper megjegyezte azt is, hogy fogalma sincs arról, hogy valaha közösen színpadra állnak-e még. Szerinte mindenkinek jár második esély, "ez viszont már a harmadik lenne”, emiatt nem hiszi, hogy ez megvalósulna. Azt viszont el tudja képzelni, hogy 15 év múlva, mikor megbeszélik a dolgaikat, még egyszer összeálljanak egy koncertre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés