Hirdetés

Curtis nagyon durván beleszállt Majkába - mi lesz ennek a vége?

Nap Híre portré Nap Híre

A rapper felidézte, hogy egy éve annak, hogy meglépte karrierre legkomolyabb döntését, majd azt tanácsolta a követőinek, hogy senkinek se engedjék meg, hogy kihasználják őket. 

Mint ismert, a két rapper tavaly júliusban közös koncertet adott volna Villányban, azonban Curtis végül nem jelent meg a fellépésen. Ezután bejelentették, hogy ismét külön utakon folytatják a karrierjüket. 

Curtis élete azóta fenekestül felfordult, először megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadát, majd saját zenekart alapított, hamarosan pedig a The Voice című műsor egyik oszlopos tagjaként tér majd vissza a képernyőkre. Most, hogy eltelt egy év, a rapper egy hosszas Facebook-bejegyzésben idézte fel, hogy mi mindent történt vele - szúrta ki a 24.hu.

"Egy éve léptem meg életem/karrierem legkomolyabb döntését. Az emberek 99 százaléka temetett és kígyót békát kiáltott rám. Azóta az egyik alapembere lettem az RTL-nek. A saját zenekarommal, a CURTIS LIVE-val minden helyszínt megtöltünk. Szakmailag, erkölcsileg és anyagilag is meg vagyok becsülve mindig mindenhol. Jaaa, és ezt a posztot is saját házam kertjéből írhatom nektek, ahonnan nemsokára elindulhatok az ugyancsak saját autómmal a városba" - számolt be Curtis. 

A rapper a sorait egy jó tanáccsal zárta: 

A lényeg és tanulság annyi, hogy soha ne elégedjetek meg a közepessel, és ne engedjétek meg SENKINEK, hogy kihasználjon titeket. Ne engedjétek meg, hogy megalázzanak és kevesebbnek érezd magad emiatt. Több van bennetek, mint azt hinnétek. Maradunk végig!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés