Hirdetés

Most közölték! Csúnya idő csap le - figyelmeztetést adtak ki

Nap Híre portré Nap Híre

Vasárnap többfelé lehet párás, ködös a reggel, majd napközben a felhőké lesz a főszerep, rövid napos időszakok a Dunától keletre lehetnek - írja az Időkép.

Elszórtan főként a Dunántúlon fordulhat elő kisebb eső, zápor. A középső tájakon és a Dunántúlon gyakran élénk, erős lesz a keleti-délkeleti szél. Hajnalban -2, +3, délután 5-11 fok várható.

Hétfőn délen, délkeleten akár több órára is kisüthet a nap, máshol felhős idő lesz, elszórtan kisebb esővel, szitálással. Nyugaton, délnyugaton napközben is tartósan megmaradhat a reggeli pára, köd. Több helyen élénk, északnyugaton néhol erős lehet a déli-délkeleti szél. Hajnalban 0, +5, délután 5-12 fokra van kilátás. 

A met.hu azt írja, hogy A főként az Alföld középső tájain előforduló sűrű köd, zúzmarás köd napközben feloszlik. Reggel az említett térségben néhol ónos szitálás is előfordulhat. Figyelmeztetést is kiadtak a térképen citromsárgával jelzett területre. (Arról korábban a naphire.hu is írt, hogy a novemberi időjárás a szokásosnál melegebb volt)

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés