Hirdetés

Ez cudar lesz, robog felénk az igazi tél - itt van, mikor ér ide

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Ma borongós, felhős idő lesz, azonban számottevő csapadék nem várható. Nem úgy, mint a jövő héten az Időkép szerint.

A portál előrejelzése szerint vasárnap naposabb és felhősebb tájakkal, valamint időszakokkal is találkozhatunk, de számottevő csapadék továbbra sem várható, legfeljebb csak átmenetileg szállingózhat helyenként a hó. Délután észak felől azonban vastagabb felhőtakarő borít be minket. Többfelé élénk, néhol akár erős lökések is kísérhetik az északi-északnyugati szelet. Kora délután 0 és 5 fok között alakulhat a legmagasabb hőmérséklet.

Orvosmeteorológiai szempontból fontos, hogy vasárnap időjárási front nem lesz felettünk, de a hidegebb idő miatt a hidegfrontra fokozottan érzékeny körében tünetek jelentkezhetnek. Fejfájás, görcsös panaszok előfordulhatnak, illetve felerősödhetnek a kopásos jellegű ízületi fájdalmak is. Továbbra is jelentkezhet alvászavar, emiatt dekoncentráltak, tompábbak lehetünk napközben - írja az Időkép.

Ha a heti előrejelzést nézzük, egy kicsit más a helyzet a mai időjáráshoz képest. Már hétfőn is várható némi csapadék, aztán csütörtöktől egészen hétfőig minden napra jósolnak a szakemberek havas esőt, havazást, hózáport.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés