Hirdetés

Magyarországra vezetnek egy felvidéki vállalkozó eltűnésének szálai

Garai Kitti portré Garai Kitti

A csicsói üzletember, Szűcs tibor közel tíz napja utazott Komáromfüssbe, hogy beszéljen a bérlőjével, aki tartozott neki. Azóta a 49 éves üzletembernek nyoma veszett. Nagyon úgy tűnik, hogy a felvidéki vállalkozó eltűnésének szálai Magyarországig vezetnek. 

Az üggyel kapcsolatban egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a férfi megbeszélte a részleteket a házban, tárgyalt a bérlőivel. Ezt követően Tibor a ház előtt lefolytatott egy titokzatos telefonbeszélgetést, majd idegesen beszállt a Q7-es Audijába és elviharzott. Ezután a kocsival együtt nyoma veszett, a ház előtt azonban vértócsát és töltényhüvelyeket találtak. 

Még a közeli barátok is döbbenetes fogadták, hogy eltűnt Tibor, ráadásul ilyen körülmények között, ugyanis ilyesmire korábban nem volt példa.  Rövid időn belül így a férfit a barátnőjén keresték, azt gondolták, nála lehet vagy neki tudnia kell, hol van. "Csütörtök reggel felhívott a barátja, hogy megkérdezze, hol van Tibor. Azt hitték, nálam van. Rácsörögtem, de ki volt kapcsolva a telefonja. Azonnal a rendőrségre mentem" - mondta az aggódó nő, aki szerint a párja biztos, hogy nem önszántából ment el. Hozzátette azt is, hogy a közös nyaralásukat szervezték, és semmi jele nem volt annak, hogy Tibort nyomasztotta volna valami - írja a Ripost.

A férfi eltűnése utáni napokban a kocsiját megtalálták, méghozzá Magyarországon. Az autó Komáromfüsstől közel 80 kilométerre, Pápa közelében füstölgött, azt vélhetően így a magyar rendőrök fedezték fel. 

A polgárőrségen és a komáromi rendőrségen kívül már a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség, a NAKA is keresi Tibort.

A NAKA Tibor eltűnése után egy héttel kapcsolódott be a nyomozásba. Több esetkocsival érkeztek a környékre, ahol gépfegyveres és símaszkos emberek hatoltak be a lezárt házba. Úgy tudni, a bérlőket is kihallgatták. 

"Ritkán láttuk, de amúgy udvarias és rendes volt. Mi is csak annyit tudtunk, hogy már egy ideje nem kapott bérleti díjat, ezért eljött, hogy beszéljen a bérlőivel. Aznap még itt volt a kék tréningjében, majd elhajtott" - mesélte egy helyi asszony.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés