Hirdetés

Itt van Rossi névsora: három újonc is a keretben

Nap Híre portré Nap Híre

Három újoncot is meghívott a szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőre és azt követő barátságos mérkőzésre kihirdetett keretébe Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Az olasz szakember kedden a telki edzőközpontban ismertette a névsort, amelyben újra szerepel a kapusok között a térdsérüléséből hosszú idő után visszatérő Gulácsi Péter is - írja az MTI.

Először tagja a keretnek a kecskeméti Szuhodovszki Soma és Horváth Krisztofer, valamint az MTK Budapestben futballozó Kata Mihály.

"Hét játékosra nem számíthatok különböző okokból, részben ez indokolta, hogy újoncok is szerepelnek a névsorban. Fontos olyan futballistákat meghívni, akik a jövőt képviselik"

- mondta az 58 éves szakvezető, aki kifejtette, hogy Katát és Horváthot már régebb óta figyelemmel követték, viszont Szuhodovszki teljesítménye még Rossi számára is meglepetés volt. 

A visszatérő alapemberei közül Gulácsi kapcsán elárulta, hogy a kapus orvosilag rendben van, ezért számára nagyon fontos volt, hogy meghívják és ismét részese legyen a válogatott munkájának.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés