Hirdetés

Brutális, amit a magyar válogatott művelt, már közel a cél

Nap Híre portré Nap Híre

Hatalmasat mentek a szerbek ellen.

Fotó: MTI

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, szombat este rendezték a Puskás Arénában a Magyarország–Szerbia Eb-selejtezőt. A mérkőzésre már hetekkel ezelőtt megindult a jegyértékesítés, amit hatalmas érdeklődés övezett. Fiola Attila, a Fehérvár FC labdarúgója már napokkal ezelőtt arról beszélt, a győzelmet tűzte ki célul a magyar válogatott szerbek elleni szombati találkozójára a hetedik fordulóban, és ez most valósággá vált:

a csoportjában éllovas magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte a vendég szerb csapatot, így ha kedden Litvániában is begyűjti a három pontot, akkor kijut a jövő évi németországi kontinenstornára - írja az atv.hu. 

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese Varga Barnabás találatával 21 perc után szerzett vezetést, majd Strahinja Pavlovic fejesével a 33. percben egyenlítettek a vendégek, akik nem örülhettek sokáig, mert egy perccel később Sallai Roland bombagóljával ismét a hazaiaknál volt az előny. A második félidő is élvezetes futballt hozott, de gólt nem, így a magyarok három ponttal elhúztak a második szerbektől és öttel a harmadik montenegróiaktól.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés