Hirdetés

Fiola: szeretnénk minden magyar embernek örömet szerezni

Nap Híre portré Nap Híre

Már hetek óta focilázban ég az ország a holnapi magyar-szerb csoportrangadó miatt, a Fehérvár FC labdarúgója úgy tűnik, optimista.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, a telt házas Puskás Arénában szombaton 20.45-kor a francia Francois Letexier sípjelére kezdődik a magyar-szerb csoportrangadó. Emiatt a közlekedés is változik a fővárosban, erről itt írtunk

Fiola Attila, a Fehérvár FC labdarúgója egyértelműen a győzelmet tűzte ki célul a magyar válogatott szerbek elleni szombati találkozójára az Európa-bajnoki selejtezősorozat hetedik fordulójában - írja az MTI.

"Csak erre a találkozóra koncentrálunk és szeretnénk minden magyar embernek örömet szerezni, a három pont megszerzése a célunk"

- mondta a 33 éves védő. Fiola kiemelte mennyire fontos számukra, hogy ismét teltház előtt léphetnek pályára, mivel a nemzeti csapat legutóbbi három, szerbek elleni tétmeccse zárt kapus volt.

"Jó lesz végre szurkolók előtt is megmérkőznünk a szerbekkel, az pedig külön öröm számunkra, hogy ismét megtelik a Puskás Aréna" - mondta Fiola, aki térdsérülése után éppen a szerbek elleni szeptemberi, idegenbeli rangadón kapott lehetőséget a válogatottban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés