Hirdetés

Milliókat hozott ezeknek a magyaroknak a szerbek elleni győzelmünk

Nap Híre portré Nap Híre

Nem csak a magyar labdarúgó-válogatott örülhetett, hogy megvertük a szerb csapatot.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, a csoportjában éllovas magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte a vendég szerb csapatot, így ha kedden Litvániában is begyűjti a három pontot, akkor kijut a jövő évi németországi kontinenstornára. A mérkőzést már hetekkel korábban is hatalmas érdeklődés övezte, a jegyek szinte azonnal elfogytak a Puskás Arénába. 

A sportfogadók persze nem csak Szoboszlaiék sikerének örülhettek, ugyanis a találkozó kapcsán minden idők legtöbb kifizetett nyereménye került játékosaink zsebébe - írja a Blikk. A Szerencsejáték Zrt. közleménye szerint a Tippmixen és a Tippmixprón több olyan fogadó is volt, aki milliós nyereményt ért el.

Egy budapesti Tippmix-játékos 10 000 Ft-os téttel, 3-as kötés típusú fogadással 1 210 938 Ft-ot nyert, eltalálva többek között a magyar sikert gólváltás mellett.

Egy Tippmixpro-játékos pedig 10 000 Ft-os téttel, 7-es kötés típusú fogadással 541 019 Ft-ot nyert, helyesen megérezve több esemény mellett Marco Rossi válogatottjának győzelmét, de jól tippelte meg azt is, hogy legalább 8 szöglet mellett a mieink kapnak több büntetőlapot.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés