Hirdetés

Frissítve: itt vannak a részletek Magyar Péter új pártjáról

Nap Híre portré Nap Híre

Most jött a hír, amire már nagyon sokan vártak.

Magyar Péter nemrég a Facebook-oldalán jelentette be, hogy beadták a Nemzeti Választási Bizottságnak a pártjuk nyilvántartásba vételi kérelmét."

"Ezzel a párttal indulunk 2024. június 9-i európai parlamenti és az önkormányzati választáson. A párt nevét a regisztráció jogerőssé válása után hozom nyilvánosságra. A Választási Bizottság holnap ülésezik és elvileg döntést is hoz. Lássuk meg, mennyire fél a hatalom és hogy megpróbálják-e adminisztratív eszközökkel megakadályozni az indulásunkat"

- fogalmazott Magyar, majd hozzátette, hogy a június 9-i választás mérföldkő lesz. "Ha összefogunk és összekapaszkodunk, akkor semmi és senki nem akadályozhatja meg, hogy visszavegyük a hazánkat".

Magyar a bejelentés után nem sokkal egy másik posztot is közzétett a Facebook-oldalán, amiben leírta, hogy a sajtóba már kiszivárgott, így végül ő maga is megerősítette, hogy 

 a Talpra Magyarok Közössége a Tisztelet és Szabadság Párt színeiben indul a 2024. június 9-i választáson. 

"A párt a mai közgyűlésén az egyik alelnökévé választott, illetve többségbe kerültünk a párt ügydöntő szerveiben. Köszönöm a párt alapító tagjainak, hogy felismerve a hazánk érdekét, lehetővé tették a közös munkát" - hangsúlyozta, majd arra kért mindenkit, hogy a korábbi alapítókat, civil embereket a sajtó képviselői ne zaklassák, ugyanis a párttal és annak indulásával kapcsolatban csak ő maga nyilatkozik.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés