Hirdetés

Perel a DK, miután vezető politikusukat Magyar Péter tüntetésén azzal vádolták, hogy titokban Kövér Lászlóval tárgyalt

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Magyar Péter "Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért" névre keresztelt demonstrációja délután 2 órakor a Deák térről indult, és a tüntető tömeg egyenesen a Kossuth-tér felé vette az irányt.

A demonstráción többen is felszólaltak, például Nagy János Szigetszentmiklós polgármestere is, aki úgy fogalmazott, hogy saját bőrén tapasztalta, milyen az országos rendszer, milyenek az egyes, magukat ellenzékinek nevező pártok képviselői, milyen paktumok, háttéralkuk vannak a színfalak mögött.

Kijelentette, hogy civil jelöltként még azt hitte, elenzéki támogatással leválthatják a NER kiskirályait. De a valóság más volt. Azért, hogy polgármester legyen, otthagyta a munkahelyét, új életet kellett kezdenie. Másnap jött a "nagy demokratikus pofon". A DK képviselője arra akarta rávenni, ami ellen évekig küzdött. Megindult ellene a lejárató hadjárat - írja a Blikk.

"És akkor elgondolkodtam azon: "Ezek ugyanazok." Tényleg csak nekem természetes polgármesterként, hogy nem engedem lopni a hazug, korrupt politikusainkat? - Tudjátok, én még mindig, minden nap nyugodt lelkiismerettel tudok lefeküdni"

- fogalmazott Nagy János, majd hozzátette, nem ment bele a pártpolitikai csatározásokba és abba sem, hogy neki egy füstös budapesti szobából mondják meg, mi a jó a városának. Ez nem tetszett a pártok katonáinak és megfenyegették, ha nem áll be a sorba, akkor ország világ előtt le fogják járatni. 

"Ha nem vagy hű csicskája az izoml poliztáló pártoknak, akkor véged! Én azt mondom, elég volt! Sem megszokni nem akarom ezt a rendszert, sem megszökni nem akarok, szeretem a hazámat, Magyarország a mienk, érdemes érte küzdeni! hiába váltották le a fideszes urakat a városában, a háttéralkuk miatt minden ugyanaz maradt. Nincs Gyurcsány Orbán nélkül" - jelentette ki, majd azzal folytatta, hogy az általa menesztett DK-s alpolgármester ezidáig rendszeresen látogatta Kövér Lászlót annak szigetszentmiklósi otthonában.

"Szerintetek miről egyetethetett két, egymással szembenálló párt vezető politkusa? Ezek ugyanazok!"

- mondta a szigetszentmiklósi polgármester, aki szerint mindez azért van, mert amíg az emberek ilyesmivel foglalkoznak, elterelik a figyelmet a fontos dolgokról.

Máris reagált a DK

Hivatkozás másolása

Nem kellett sokat várni a Demokratikus Koalíció (DK) reakciójára, ugyanis a párt sajtóirodája máris kiadott egy közleményt. Ebben Nagy János polgármestert "Fidesz-kollaboránsnak" nevezték, és kijelentették, hogy az állításaival szemben az igazság az, hogy "Jószai Attila soha nem járt Kövér László házában, sőt soha egyszer sem beszélt vele életében".

"A Demokratikus Koalíció hazugságai miatt beperli Nagy Jánost, Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármesterét. Nem véletlenül állított vele szemben ellenjelöltet a DK és a Momentum is Szigetszentmiklóson, hiszen Nagy János – „ellenzéki” polgármesterként - a fideszes képviselőkkel szavaztatta meg hatmilliós jutalmát, Jószai Attila tiltakozása ellenére"

- olvasható a közleményben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés